Raluca Nedelcu

Sunt arhitect cu drept de semnătură, designer de interior și artist plastic, cu o experiență de 15 ani în aceste domenii.
Sunt absolventă a Universității de Arhitectură și Urbanism ‘Ion Mincu’, facultatea de Arhitectură Generală unde ulterior am profesat și ca asistent universitar, în cadrul  facultatii de Arhitectură de Interior.

La baza atât a drumului meu inițiatic cât și a formării mele profesionale se regăsesc  copilaria și adolescența petrecute în Germania, unde am luat contact cu principiile vestice care mi-au insuflat o apreciere pentru precizie, funcționalitate și atenție la detalii.

Spiritul latin mi-a conferit sensibilitate, creativitate si empatie, trăsături complementare care au dus la o sinergie benefică parcursului meu atât artistic cât și profesional.

Școala de Arte și Facultatea de Arhitectură absolvite m-au inzestrat cu un set vast de competențe tehnice și artistice, completând cu succes valorile și principiile dobândite anterior.

Inspirată de dragostea mea pentru oameni, artă și natură, abordez fiecare proiect de design dintr-o perspectivă multidimensională, ca pe o panză goală pe care aștern o poveste. Îmi propun mereu să depășesc limitele designului interior conformist, imprimând fiecărui spațiu sensibilitatea și viziunea mea artistică. Prin compoziția echilibrată, alegerea abilă a culorilor, integrarea tehnicilor de iluminare și armonizarea texturilor, creez spații unice care să rezoneze cu spiritul, care induc o stare de apartenență și de conexiune cu sinele, cu natura și cu mediul inconjurător.

Caut mereu să intuiesc și comunic eficient pentru a înțelege nevoile, aspirațiile și dorințele benficiarilor mei astfel încât să pot surprinde plăcut de fiecare dată.